tiistai 30. huhtikuuta 2019

Yllättäviä tilanteita

Facebook -päivityksiä 2.5.2019


Sähköpistorasiat

"Carcassonnen halvassa hotellissa oli pieni pöytä, jonka päällä oli kahvinkeitin + juomien tekoa varten välineet. Mutta, ei yhtään pistorasiaa missään järkevässä paikassa. Veden keitin vessan hyllyllä, puhelimen ja tabletin latasin telkkarin vieressä ylähyllyllä. Onneksi nopeissa junissa on pistorasiat, muuten päivän mittaan voisi tulla ongelmia sekä puhelimeen että tablettiin."


Legginsit

"Ainoisiin niihin ilmaantui yllättäen pari reikää. No tietty en ollut mitenkään varustautunut korjamaan niitä, mutta käsityöläiseltä usein löytyy neuloja yllättävissä tilanteissa (huolimatta Helsinki - Vantaan turvatarkastuksista). Mutta paksua lankaa oli mukana tarkoituksella, jotta voin korjata nukkeja Milanossa. No siis ei tietenkään mustaa lankaa."



Korvakorun toppari 

"Pudotin toisen topparin vessan lattialle. Metsästin sitä vessapaperin avulla ja kysyin itseltäni, milloinkahan täällä on viimeksi siivottu."

Kaatuminen Carcassonen vanhassa kaupungissa

Kaaduin hiekkaisia portaita alas kävellessäni ja loukkasin sekä säären, kyynärpään että kämmenen. Minkäänlaista kosteus/desinfioivaa pyyhettä ei ollut mukana, joten vähän aikaa jouduin toivomaan, etteivät haavat tulehdu sen pahemmin. Eivät tulehtuneet. Mukana ollut laastari oli niin pienikokoista, että siitäkään ei ollut mitään hyötyä.

Valo 

"Täällä Nizzan hotellissa on huoneessa yksi pieni seinälamppu, jonka varassa en näkisi lukea yhtään mitään kirjaa. Onneksi on nämä tekniset vempaimet matkassa. Kunhan vain paikallinen nettiyhteys olisi riittävän nopea tablettia varten. Elisa toimii aina... Mutta sitä on käytössä rajallisesti."


Mitä opin

Reilimatkalle mukaan jatkojohto (vaikka voi olla, että painaisi kuitenkin ja veisi liikaa tilaa), ensiapuvälineita ainakin sen verran, että pystyy suorittamaan peruspuhdistuksen ja suojaamisen, lankaa ja neuloja (minullahan neulat olivat sattumalta, sillä luulin ettei niitä voi ottaa mukaan lentokoneeseen) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti