maanantai 6. toukokuuta 2019

Verona

Milano - Verona, regionale 2065, 11:25 - 13:15, Interrail -passi
Verona - Milano, Fecciarossa 1000 9750, 18:32 - 19:45, Paikka 10 €

Ostin menopaluuliput 12 v. lapsenlapselleni Milano Centralen automaatista, joka toimi erittäin hyvin myös englannin kielellä. Lipun olisi voinut ostaa myös Trenitalian verkkosivulta, jossa on italian kielen lisäksi myös englannin-, ranskan- ja saksankielinen versio.

Facebook -päivitys 6.5.2019:

"Maata pitkin matkustavat -Facebook-ryhmässä on aina silloin tällöin noussut esiin Veronan kaupunki Italiassa. Kiinnostukseni syntyi ja tajusin, että sinne on mahdollista tehdä Milanosta päiväretki. Sain matkaseuraksi 12 v. lapsenlapseni. Tärkeintä oli nähdä kaupungin amfiteatteri ja yleinen fiilis. Onnistuttiin kävelemään muutamassa tunnissa yli 14000 askelta. Hämmennystä synnytti eri puolilla kaupunkia liehunut Ruotsin lippu, kunnes lopulta tajuttiin, että Veronan lippu on lähes samanlainen."
Veronan asemalta sain erinomaisen hyvää palvelua sekä reililippuuni että Immun paluulipun vaihtamiseen liittyen, sillä päätin kuitenkin palata Milanoon nopealla junalla. Yli 50 -vuotias asiakaspalvelijamies vaihtoi lipun jouheasti nopeampaan junaan ja nopeasti myi minulle paikkalipun. Hän katsoi Interrail -passiani ja totesi ystävällisesti, että onpa pitkä matka takana ja toivotti kaikkea hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti