sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Nizza - Milano

Nizza - Milano, Thello 15.02 -19.50 22 €, ilman Interrail -passia Logo2:n kautta
Lippu sähköpostiin

En tiedä, miksi ostin lipun Logo2:n kautta, koska sen olisi yhtä hyvin ja helpommin saanut myös Thellon omien verkkosivujen kautta. Valitsin Thellon siksi, että sen aikataulu sopi minulle parhaiten ja se maksoi vain 22 euroa siinä vaiheessa, kun ostin sen.

Facebook -päivityksiä 4.5.2019:

"Pientä sählinkiä oli Nizzassa junalipun kanssa. Olin ostanut halvan lipun Nizzasta Milanoon yksityiseen italialaiseen Thellon junaan. Aamulla tajusin, etten saa puhelimesta auki varsinaista lippua, sillä en onnistunut kirjautumaan Logo2:n sivulle, jonka kautta olin ostanut lipun. Ja kun aikani sähläsin, en enää löytänyt puhelimestani edes varsinaista viestiä. No, onneksi kuvakaappaus oli paperilla, jossa oli paikkatiedot.
Jännittyneenä menin asemalle, koska jos siellä on portit, en pääse niistä läpi. Etsin lipputoimistoa, mutta löysin vain Thellon automaatin. Onneksi porteilla oli useitakin ihmisiä auttamassa matkailijoita. Ei ollut ongelmaa, mun paperikopiokin kelpasi lipusta. Epäilen, että Suomessa olisi vaadittu myös varsinainen lippu. Paperikopio kelpasi myös junan konnarille. Ja siinä vaiheessa olin löytänyt gmailistanikin Logo2:n viestin, mutta en vieläkään lippua."

Italian puolella 

"Jouduin junassa seksuaalisen häirinnän kohteeksi, onneksi tosin vain oudon sanallisen sellaisen.

Ventimigliassa katosi Ellibsistä tabletille lataamani kirja. Ellibs ei toiminut puhelimessakaan, kunnes paljon Genovan jälkeen kirja ilmestyi puhelimeeni.???? Onneksi tänään tänne Milanoon tulee myös suomalainen vävyni, niin ehkä saan taas vähän selvyyttä näihin tietoteknisiin asioihin. Kävin ennen matkaa keskustelemassa kaksi kertaa lähes kolme tuntia tietotekniikasta Enterin ihastuttavan Urhon kanssa. Moni asia selvisi, mutta ei näemmä ihan kaikki.
Kun Italian raja ylitettiin, tuli tunne, että nyt palataan kotiin. Ymmärsin jopa puhetta. Juna kulkee Ligurian rannikkolla, jota pitkin olen parin viikon ajan kulkenut päivittäin paikallisjunalla Savonasta Genovaan. Kunnollisten valokuvien otto matkalta oli käytännössä mahdotonta, paitsi Paviassa vähän ennen Milanoa asemalla, jossa oli hyvä vesisade ja Milanon Centralilla, jossa silmiin pistivät isot toisen yksityisen junayhtiön edulliset junalippujen hinnat."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti